Presentació del núm. 100 de L'Altra Mirada

Presentació del núm. 100 de L'Altra Mirada
L'Altra Mirada núm. 100
L'Altra Mirada núm. 100

La nostra revista germana, L'Altra Mirada, editada d'ençà de 2011 primer per l'Ateneu Pere Mascaró i després per les fundacions Darder-Mascaró, ha arribat al seu núm. 100. Tot un èxit per a una publicació sense ànim de lucre que a més dedica els seus continguts al pensament i la cultura des d'una mirada crítica.

El consell de redacció de la revista ho va celebrar ahir amb una presentació del núm. 100 que s'ha editat en paper, a un acte cultural celebrat al teatre de CCOO, a Palma.

A l'acte hi varen intervenir Lila Thomàs, Miquel Rosselló i David Abril, que varen agrarir a les desenes de col·laboradors i col·laboradores i als lectors i lectores de l'Altra Mirada que hagin fet aquest projecte possible.

L'acte va concloure amb l'actuació poètico-musical de Marga Rotger i Clara Fontanet, que combinaren música i versos de poeteses mallorquines, un espectacle amb nom de dona.

Es pot descarregar el núm. 100 de l'Altra Mirada en pdf a www.laltramirada.cat. Si voleu un exemplar en paper l'heu de demanar a [email protected].

 

 

 

Comentaris
Presentació del núm. 100 de L'Altra Mirada