Avís Legal i Condicions d'ús

CONDICIONS LEGALS D’ÚS DEL PORTAL I LA SEVA ACCEPTACIÓ

Aquestes són les condicions generals que  regulen l'ús del servei de portal d'Internet www.illaglobal.com.

La fundació Ateneu Pere Mascaró s’acull a  Copyleft  pel que fa a les seves publicacions la revista L’Altra Mirada (www.laltramirada.cat) i el portal de comunicació Illa Global (www.illaglobal.com).

La còpia, distribució i impressió dels nostres continguts està permesa, sempre que s'adjunti o esmenti el nom de l'autor i el nom de la pàgina. També agrairem que ens facis saber que aquests continguts seran usats i ens expliquis breument sota quin propòsit.

La fundació Ateneu Pere Mascaró no es fa responsable de les opinions que a través de cartes, col.laboracions o altres articles puguin fer altres persones o entitats i que signen com a tal. 

Si la citació o l'ús dels nostres continguts es fa en un altre mitjà o portal web preguem que es faci un enllaç a la nostra pàgina, a fi que els usuaris dels continguts coneguin i puguin visitar la nostra pàgina.

Els texts estan a disposició de qualsevol modificació que es vulgui fer, no obstant això, sempre s'indicarà al lector quins pertanyen a l'original.

No es distribuiran, publicaran o imprimiran els nostres continguts (texts, fotografies, vídeos) amb la intenció d'obtenir beneficis econòmics sense haver-nos-ho consultat abans.

Confiem en el respecte i el compliment de les condicions de COPYLEFT. Gràcies.

La fundació Ateneu Pere Mascaró es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense cap avís previ, la presentació i la configuració del Portal, així com també es guarda el dret a modificar o eliminar alguns serveis i utilitats.

www.illaglobal.com és totalment gratuït per als seus usuaris.

L'usuari es compromet a utilitzar el portal de manera correcta i d'acord amb la llei.

L'usuari respondrà dels danys i prejudicis de tota naturalesa que www.illaglobal.com pugui patir.

www.illaglobal.com no es fa càrrec del mal ús del portal i d'irregularitats en els PC o altres plataformes electròniques dels usuaris. En resum ens acollim de manera estricta a la LOPDGDD (Llei orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals) i al RGPD (Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea).


- En compliment del que estableix la Llei 34/ 2002 , del 11 de Juliol, de serveis de la societat de la informació  i de comerç electrònic (LSSI).

Indiquem les dades d'informació general d'aquest portal web:

· Titular: Fundació Ateneu Pere Mascaró
C.I.F.:G57792798

Contacte: [email protected] / Telèfon: (+ 34) 871 965466

ISSN 2444-8117