S'apropa la Setmana de les Economies Transformadores i la 5ª Fira del Mercat Social

S'apropa la Setmana de les Economies Transformadores i la 5ª Fira del Mercat Social
Programa
Programa

El proper divendres, 20 de setembre, s’inicia la Setmana de les Economies Transformadores, la setmana gran de l’economia social i solidària que acabarà amb la 5aFira del Mercat Social, que es celebrarà el 28 de setembre als jardins de La Misericòrdia (Palma).

Tant la Setmana de les Economies Transformadores com la Fira del Mercat Social sónorganitzades per l’Associació Mercat Social, que aglutina diferents entitats i empreses de l’àmbit de l’economia social i solidària i les finances ètiques a les Illes Balears. 

Adjunt teniu el programad’activitats, tant de la Setmana com de la Fira, que enguany incorpora la novetat d’una Install-Party on qualsevol persona podrà conèixer i fins i tot contractar, si fos el cas, serveis de consum habitual que van des de la mobilitat, l’electricitat, les finances ètiques o l’alimentació, a serveis ofertats baix els criteris ètics i productius de l’economia social i solidària que defensam des del Mercat Social.

Perquè fer una societat més justa i lluitar contra el canvi climàtic passa per apostar per un altre model econòmic, però sobretot passa percanviar les nostres pautes de consum, i per això des del Mercat Social diem que «Aquesta setmana ho arreglam»: les nostres propostes i iniciatives són reals, i totes i tots podem fer el canvi ja.

Entre les activitats programades hi ha l'apertura del curs sobre Economia social i solidària i finances ètiques que organitzen les fundacions Darder-Mascaró i la UIB. Vos hi podeu inscriure aqui.

Comentaris
S'apropa la Setmana de les Economies Transformadores i la 5ª Fira del Mercat Social