Mallorca també es mou contra la sentència del Suprem

Mallorca també es mou contra la sentència del Suprem
foto: Addaia Abril Comas
foto: Addaia Abril Comas

A Palma, unes 9.000 persones sortiren ahir als carrers en reacció a la sentència del Suprem que condemna injustament els polítics i activistes catalans al capdavant del «Procés». Arribades d'arreu de l'illa, va ser una mobilització en defensa de la democràcia i els drets civils, i per exigir l’alliberament dels presos i preses polítiques, de fet «Llibertat presos polítics» va ser la consigna que més es va deixar sentir.

La pluja no va aturar l’èxit d’una mobilització que va començar a la Plaça del Mercat, davant l’Audiència Provincial, però que va davallar també pel passeig del Born fins a la Delegació del govern central, on es va llegir un manifest.

La manifestació, molt plural en la seva participació, ha tengut un clar caràcter antifeixista, especialment davant la violència de les actuacions policials d’aquests dies ja no sols al Principat, sinó fins i tot a altres ciutats, com Madrid, on s’han replicat protestes en solidaritat amb el poble de Catalunya i contra una sentència que també trascendeix la qüestió catalana en termes de democràcia i llibertats.

Comentaris
Mallorca també es mou contra la sentència del Suprem