Es presenta el projecte Cultura Km 0

Es presenta el projecte Cultura Km 0
CARTELL CULTURA KM0
CARTELL CULTURA KM0

L'Associació Atzur, sòcia de la Cooperativa de Consum Corda i Poal,  ha presentat el projecte Cultura km 0, un esdeveniment cultural de sis dies (del 9 al 14 de novembre) que comprèn tota una sèrie d'activitats de disciplines artístiques diverses, on la cultura i la gastronomia es fusionen per a promoure artistes locals, i on joves i adults puguin participar de la cultura més nostrada. L'objectiu de tot plegat és fomentar i promoure la cultura local a través d’activitats relacionades amb la música, el teatre, la poesia, el contacontes, etc. i gaudir de productes locals de les Illes Balears.  Aquesta és una proposta que permet brindar un espai on cada artista es pugui expressar des de la seva disciplina.

L'acció està coordinada per  l’Associació Atzur i la Cooperativa Corda i Poal i amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística

 

PROGRAMA de CULTURA KM 0

Dimarts, 9 de novembre de 2021

19.00 hores. Espectacle Som d’Arrels, de Pau Pascual. Amb Maria Adrover, Margalida Salas i Jaume Gelabert.

Som d’Arrels és un espectacle que fusiona la música tradicional (flabiol, tamborí i xeremia) amb la dansa contemporània i els sons electrònics, i que pretén ser un clam de defensa de la cultura local i el producte de proximitat.

Dimecres, 10 de novembre de 2021

19.00 hores. Lectura del manifest i inauguració de la fira d’artesania, pintura i producte local. La fira romandrà tots els dies de l’esdeveniment.

Dijous, 11 de novembre de 2021

20.00 hores. Concert amb Amulet.

Divendres, 12 de novembre de 2021

19.00 hores. Presentació del llibre El delta de les paraules, de Cesk Freixas, seguit d’un petit recital de poemes i cançons.

21.00 hores. Projecció i col·loqui del curtmetratge Essència, dirigit per Pau Pascual.

Essència és un homenatge a la terra, a la gent i a les tradicions illenques; més concretament al pa amb oli. I, per descomptat, aquesta activitat anirà acompanyada d’un tast de pa amb oli amb productes d’Embotits Artesanals Matas

21.30 hores. Concert amb Cesk Freixas.

Dissabte, 13 de novembre de 2021

11.30 hores. Hi haurà un contacontes (Viatge al món de n’Aina) i un taller de serigrafia amb Malafolla Crew (que reivindiquen l’artesania i la cultura local) amb l’emblema feminista «Juntes som més fortes» i el missatge «La cultura ens fa lliures».

21.00 hores. Concert amb Gemma Mar.

Diumenge, 14 de novembre de 2021

12.00 hores. Vermut poètic amb Glòria Julià i Víctor Leiva.

18.30 hores. Microteatre: “Llinatges i malnom”, dirigit i interpretat per Pau Pascual.

Una matinada de primavera del 1938, dins un enfonyall darrere la foganya, un mestre redacta una carta als feixistes que l’encalcen. Hi cavil·la la seva veritat més íntima, la complaença del detall i el rebuig a la banalitat. El silenci és egoista; una concepció erràtica. El silenci mai no ha existit.

19.00 hores. Recital de poesia amb Clara Fontanet, Cati Coll, Laura Torres i Anna Mascaró.

 

LOCAL DE LES ACTIVITATS: Espai Suscultura, carrer Miquel Capllonch 33. Palma

ENLLAÇOS

Instagram https://www.instagram.com/espaisuscultura/

Facebook https://www.facebook.com/cordaipoalcoop

Twitter:   @cordaipoalcoop

 

Comentaris
Es presenta el projecte Cultura Km 0