L'acte "Recordant Joan F. López Casasnovas" suma nombroses adhesions

L'acte "Recordant Joan F. López Casasnovas" suma nombroses adhesions
Fgv8eJuWQAABujk
Fgv8eJuWQAABujk

L'acte "Recordant Joan F. López Casasnovas" impulsat per un grup d'amics mallorquins de l'activista, escriptor, poeta, filòleg i, sobretot, referent per a una bona part d'esquerra illenca, està provocant un nombrós degoteig d'adhesions.

De moment han confirmat l'adhesió a l'acte que se celebrarà dissabte, 19 de novembre, a les 12 hores a Can Alcover (Palma), els partits polítics MES per Mallorca, CUP Mallorca i Esquerra Unida de les Illes Balears, El PI; els sindicats CCOO, STEI-i, els grups  ecologistes GOB i Terraferida, a més de les Fundacions Darder-Mascaró, Col·lectiu Aurora Picornell, Grup Blanquerna, Obra Cultural Balear, Jubilats per Mallorca, Amics de la Casa del Poble i Memòria de Mallorca. 

El gran nombre d'adhesions -que els impulsos de l'acte pensen que s'ampliarà- i la pluralitat d'aquestes, és una demostració de la importància i transversalitat de la petjada del ciutadellenc en la societat mallorquina progressista.  

Cal recordar que  a l'acte per recordar Joan F. López Casasnovas hi intervindran Antonio Casero (activista menorquí), Nekane Domblás (periodista i coneixedora de la tasca parlamentària de Joan F. López) i Rafel Ribó (ex síndic de greuges de Catalunya). L'acte serà presentat per Rafel Borràs, que uns dies després del traspàs de Joan F. López Casasnovas, el recordava així a Illa Global.

Comentaris
L'acte "Recordant Joan F. López Casasnovas" suma nombroses adhesions