Campanya de promoció del Mercat Ecològic de Palma

Campanya de promoció del Mercat Ecològic de Palma
fotograma del vídeo promocional del Mercat Ecològic
fotograma del vídeo promocional del Mercat Ecològic

APAEMA, l'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca, posa en marxa una campanya de promoció del Mercat ecològic de Palma, amb l'objectiu de donar a conèixer aquest espai, els seus pagesos i pageses i els productes que allˆ s'hi venen. La campanya  compta amb el finançament del Pla de Desenvolupament Rural i la col·laboració de CineCiutat i de la ràdio BN Mallorca 106.5FM.

Un dels fets diferencials d'aquesta campanya és un vídeo Žmusical que protagonitzen els placers del mercat i que es difondràˆ per xarxes socials, la web del mercat, així com a les projeccions del Cine Ciutat i una versió radiofònica a BN Mallorca. A més, es reforçaran els canals habituals de difusió i promoció del mercat en qüestió.

L'espot de vídeo és el nucli de la campanya i es pot visualitzar en aquest enllaç.

El Mercat ecològic de PalmaŽ és considerat com un dels punts de venda directa d'aliments ecològics més importants de tot l'estat espanyol. En formen part catorze parades de productors i elaboradors inscrits en agricultura ecol˜gica, tots ells certificats pel Consell Balear de la Producci—ó Agrària Ecològica ˜(CBPAE) i s'ubica a la Plaça Bisbe Berenguer i Palou (plaça dels patins), cada dimarts i dissabte de 8 a 14h. Va nèixer el 2010 gràcies a l'impuls de l'associació Lligams, APAEMA, l'Associació de Varietats Locals i l'Ajuntament de Palma. S'hi poden trobar una gran varietat de productes, des d'hortalissa, verdura, fruita, embotits, formatge, farines, llegums, pa i rebosteria, dels quals al voltant d'un 80% són dels mateixos pagesos.

Comentaris
Campanya de promoció del Mercat Ecològic de Palma