Mobilització feminista al voltant del 25N

Mobilització feminista al voltant del 25N
Fh2XngkWIAEl-uq
Fh2XngkWIAEl-uq

El Moviment Feminista de Mallorca ha presentat la seva agenda d’activitats per aquests dies al voltant de la celebració del Dia Mundial contra la Violència Masclista, el 25 de novembre.

A més de l’homenatge a les “Roges del Molinar” celebrat el passat dissabte de la mà de Memòria de Mallorca i el Col·lectiu Aurora Picornell, per avui hi ha previst un taller de pancartes al Casal de les Dones a Palma, per tal d’anar fent ambient de cara a la Manifestació nocturna “Els carrers són nostres” del dijous 24, pels carrers de la ciutat.

Dimecres 23 es projectarà a la UIB el documental “Venus sense cànon”, un col·lectiu que també presentarà el llibre Trencar el Silenci al centre Flassaders. El mateix dia es farà un acte simbòlic a Manacor, a la Plaça de ses Perleres, amb la col·locació dels noms de les dones assassinades el 2022 a les branques de l’arbre memorial contra la violència masclista, una activitat organitzada per Dones de Llevant.

El divendres 25 a les 19h hi haurà la Manifestació que enguany duu per lema “Aturem el terrorisme masclista”, i parteix de la Plaça d’Espanya, coorganitzada per Brilla Illes Balears i el Moviment feminista. A Manacor també preveuen, per a les 20h, diverses activitats en torn a la temàtica. 

Les activitats organitzades per les feministes contra la violència masclista es perllongaran uns dies més, amb activitats a Inca (participació a la fireta Inca amb Veu de Dona), i a Alaró amb la presentació del projecte “Teixits de solidaritat” dia 26.

Comentaris
Mobilització feminista al voltant del 25N