Albert Rivera també ha viscut a un pis de luxe de Sarasola

Albert Rivera també ha viscut a un pis de luxe de Sarasola
Albert Rivera
Albert Rivera

Si en les passades setmanes ha estat polèmica l’estada durant dos mesos de la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz-Ayuso, a un aparthotel de luxe propietat de Kike Sarasola, o els vincles de Sarasola amb l'especulació a Mallorca, ahir ElDiario.es va destapar que l’exlíder de Ciudadanos, Albert Rivera, també ha viscut durant dos anys a un pis de luxe de l’empresari hoteler.

El pis, de més de 300 metres quadrats, a ser ocupat per Rivera des d’inicis de 2016 a finals del 2017, i el lloguer mensual del mateix segons els portal Idealista i el BBVA està valorat en uns 4.000 a 5.000 euros mensuals, un lloguer prou elevat fins i tot per al salari d’un diputat. Segons ElDiario.es, Rivera no ha volgut respondre a la polèmica ni donar explicacions de cap tipus, tot i que la «transparència» ha estat una de les banderes del partit taronja.

La connexió de Rivera i Sarasola torna a ser l’expresident socialista Felipe González, a través de l’empresari Enrique Sarasola, protagonista del conegut «cas Sarasola» de corrupció al darrer mandat de González. Sarasola, un empresari basc vinculat amb el narcotràfic i amic de González, va obtenir nombrosos favors del PSOE als anys 80, a canvi de comissions, tot i que el cas no es va saldar amb condemna. Els anomenats «papers de Panamà» revelats el 2016 varen tornar posar els vincles entre González i Sarasola en el punt de mira.

Comentaris
Albert Rivera també ha viscut a un pis de luxe de Sarasola