El jutge Castro revela interferències de la Casa Reial

El jutge Castro revela interferències de la Casa Reial
El jutge José Castro
El jutge José Castro

El jutge Castro, fa un temps retirat de la vida judicial però amb un gran reconeixement arreu en la lluita contra la corrupció a les Illes Balears, ha revelat aquesta setmana, en el marc d'una entrevista al programa 'Salvados' de LaSexta que la Casa Real va intentar comprar un dels seus fills per apartar-lo de la investigació a la infanta Cristina en el marc del cas 'Noos'.

L'objecte d'aquesta maniobra era, a través d'un "xec en blanc" oferit al fill perquè assumís la defensa d'un dels acusats pel cas 'Palma Arena', que d'aquesta manera Castro s'hauria d'haver inhibit. Una altra maniobra fosca de la pròpia Casa Real després que altres pressions no tenguessin efecte en el jutge perquè deixàs d'investigar la filla de Joan Carles I i companya d'Urdangarín.

I tanmateix, la monarquia es basta ella tota sola, més enllà de maniobres judicials, per desprestigiar-se, encara que a la judicatura no imperi la rectitud de Castro, atès que hi ha jutges que fan tot el possible per salvaguardar la monarquia encara que la majoria de la societat hagi estat testimoni de nombroses malifetes, que l'emèrit Joan Carles I ha certificat amb la seva fugida del país cap a Abu Dhabi.

 

 

Comentaris
El jutge Castro revela interferències de la Casa Reial