El PP de Prohens: amb Rodríguez i contra les Kellys

El PP de Prohens: amb Rodríguez i contra les Kellys
foto: PP
foto: PP

No només va ser Marga Prohens, la líder i candidada del PP balear, que va anar a dinar amb el condemnat per corrupció José María Rodríguez, exconseller i excap del PP de Palma. Fins a 50 persones destacades de l’actual PP (inclosa la també mà dreta de Prohens i coneguda rodriguista Sandra Fernández) assistiren el cap de setmana al dinar convocat per Rodríguez a una finca de Sencelles, segons ha informat el Diario de Mallorca.

Tot i que el PP ha intentat activament desvincular-se dels temps foscos de Bauzá i sobretot de Jaume Matas, la trobada amb Rodríguez ha estat un error descomunal a les portes de les eleccions: tant pel missatge que dóna, de suport a una persona condemnada per corrupció; com de reconeixement, en bona mesura, del pes que Rodríguez segueix tenint al PP en termes de control.

Ben segur els assessors de Prohens l’advertiren dels riscos, però el “nou” PP ha considerat (i ha decidit) que el que els beneficis que Rodríguez pugiu aportar al partit són més grans que el perjudici que pugui generar en un electorat fart de corruptel·les. Un mal missatge no ja sols al propi electorat del PP, que el seu competidor directe, l’extrema dreta, mirarà d’aprofitar, sinó un mal missatge també per a la societat, que ja té un tast del que pot suposar el retorn de la dreta a les institucions de govern.

Per si no bastàs amb aquesta polèmica, en el seu afany de diferenciar-se a les totes -fins i tot de les coses ben fetes- de l’esquerra, Marga Prohens ha comès aquest setmana un altre error: banalitzar l’avanç que representen per a les cambreres de pis els llits elevables contemplats a la Llei de Turisme. Prohens, desautoritzada per les seves adversàries d’esquerres a tots els nivells i a totes les latituds, va afirmar a Canal 4 que la mesura representava “la major beneitura en política turística dels darrers anys”.

Perquè la política turística, per a la dreta, mai no ha de beneficiar els treballadors i treballadores que, com les kellys, fan possible que el turisme a les Illes estigui tan ben valorat i els beneficis empresarials s’hagin multiplicat en els darrers anys.

 

Comentaris
El PP de Prohens: amb Rodríguez i contra les Kellys