28 de maig, acte central de la campanya AVUI PER DEMÀ

28 de maig, acte central de la campanya AVUI PER DEMÀ
unnamed
unnamed

El GOB ha convocat a entitats i persones d’arreu de les Illes a conformar un gran mosaic humà a la Plaça Major de Palma el proper 28 de maig.

Després de setmanes intenses d’actes i recollida de signatures, els ecologistes pitgen l'accelerador en la recta final per impulsar la iniciativa legislativa popular en defensa de les generacions futures.

En un comunicat, els ecologistes afirmen que "volem fer tot el que estigui a les nostres mans pequè que infants i joves d’avui i els que vendran demà, que viuen o vulguin viure a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, gaudeixin d’un entorn ecològic digne i òptim, base imprescindible per a qualsevol benestar econòmic i social".

"Són molts els motius que ens han de fer sortir al carrer el dia 28 per fer un gran mosaic humà i és què estam plantejant una Llei pionera que podria situar les Illes Balears com a referent a tot l’estat, en la consciència col·lectiva d’un poble que mira els errors del seu passat per prevenir i salvaguardar el seu futur", conclouen.

 

Comentaris
28 de maig, acte central de la campanya AVUI PER DEMÀ