Creuers: calen límits clars i efectius

Creuers: calen límits clars i efectius
710fef07-2152-448a-b958-9f52c745a6ab
710fef07-2152-448a-b958-9f52c745a6ab

La Plataforma contra els megacreuers ha convocat avui a Palma una concentració en rebuig a l’arribada a Palma del Wonder of the Seas, el creuer més gran del món. El megacreuer torna arribar avui després d’haver-hi arribat “d’amagat” la passada setmana, com va denunciar el GOB, juntament amb quatre creuers més que varen col·lapsar el centre de Palma.

El Wonder of the Seas, amb capacitat per a 7.000 persones més 2.000 de tripulació, té previst fer escala a Palma cada setmana durant tota la temporada, la qual cosa demostra la insuficiència de la limitació dels creuers escenificada la passada setmana entre el Govern autonòmic, el Secretari d’Estat de Turisme i les patronals navilieres.

Des de la Plataforma han convidat la ciutadana a rebre aquest megacreuer des del veler tradicional Rafel Verdera, una de les embarcacions tradicionals mallorquines més emblemàtiques. També han difós la fotografia que il·lustra aquesta informació, a l’arribada del megacreuer. Com recorden des de la Plataforma, no es tracta només de posar un límit d’arribades, sinó d’establir-lo en base a estudis seriosos pel que fa als impactes mediambientals i la capacitat de càrrega de l’illa.

Comentaris
Creuers: calen límits clars i efectius