Més de 10.000 signatures contra els megacreuers a Palma

Més de 10.000 signatures contra els megacreuers a Palma
qqqq.png
foto: IB3

Representants de la trentena d’entitats que conformen la Plataforma contra els megacreuers varen entregar ahir dilluns es signatures recollides en suport del Manifest per limitar el que denuncien com un model de turisme insostenible «a escala ambiental, social i econòmica».

La campanya,iniciada fa poc més d’un mes, ja ha aconseguit el suport de més de 10.300 persones, a més de gairebé 40 personalitats reconegudes del món de la cultura, la política, el món empresarial i les ciències.

Fent la ruta inversa que fan cada dia milers de creueristes els representants de la Plataforma han entregat les signatures, juntament amb una carta adreçada als principals responsables polítics, a l’Ajuntament, el Consell de Mallorca, l’Autoritat Portuària i el Govern de les Illes Balears. A la carta, registrada a cada una de les institucions amb competències al respecte, s’exposen les demandes concretes del Manifest i es sol·licita una reunió urgent per abordar-les.

La Plataforma també ha anunciat l’organització d’una propera jornada internacional sobre turisme de megacreuers, a la que participaran experts d’Itàlia, Alemanya, Bèlgica i Espanya. La jornada tindrà lloc el 26 de juliol al Centre Flassaders.

 

Comentaris
Més de 10.000 signatures contra els megacreuers a Palma