XIV Diada d'Agricultura Ecològica

XIV Diada d'Agricultura Ecològica
imatge del cartell de la Diada
imatge del cartell de la Diada

Des d'aquest diumenge dia 11 i fins al següent, 18 d'abril, l'Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) reprèn les activitats al voltant del que durant anys ha estat un referent, avui condicionat com tants altres: la fira agrària ecològica que es celebrava a Porreres, i que enguany durà el lema 'SOBIRANIA ALIMENTÀRIA I AUTOABASTIMENT'.

Per això moltes de les activitats seran virtuals, però no totes. Aquest diumenge, 11 d'abril, a les 11:15h, es presentaran els actes amb la projecció del documental "Los últimos de la Mejana", al Cine Ciutat.

Dimarts dia 13 hi haurà dues xerrades, a través del canal de youtube d'APAEMA una a càrrec d'Aina Calafat, sobre "Mallorca, una euroregió?", i una altra sobre horts ecològics i horts escolars, a càrrec de Tomeu Perelló, Laus F. Gomila i Julio Cantos.

Dimecres és prevista una visita virtual a S'Obrador, a càrrec de Marta Terrassa, i dijous la presentació on line del directori de productors i elaboradors ecològics d'APAEMA a càrrec de Maria Antònia Aloy així com la xerrada "Relatos para la soberanía alimentaria", de Gustavo Duch.

Divendres la taula rodona "Reptes del sector agroecológic cap a la sobirania alimentària de Mallorca", amb la participació de diferents actors implicats. Dissabte jornada de portes obertes a finques ecològiques i entitats, que podeu consultar a la web d'APAEMA; i presentació de la campanya "La carn ben feta".

Finalment, el 18 d'abril les activitats es perllongaran al llarg de tot el matí, amb entrevistes curtes a productors/res ecològics a través de les xarxes d'APAEMA, contacontes a l'Aduditori de Porreres i entrega del Premi producte ecològic de l'any 2021. També es mantindran les jornades de portes obertes a finques vinculades a productors de l'entitat.

Podeu consultar tot el programa aquí.

comentaris
XIV Diada d'Agricultura Ecològica