Suport a l'activista feminista Nina Parrón

Suport a l'activista feminista Nina Parrón
imatge: La Provincia
imatge: La Provincia

El Moviment Feminista de Mallorca ha mostrat la seva solidaritat amb la històrica activista i exdirectora d’igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón, qui ha estat finalment condemnada per l’Audiència Provincial, que no ha acceptat el recurs que havia presentat.

Cal recordar que Parron va ser injustament denunciada pel president de l’Associació de Pares de Família Separats, personatge que va defensar públicament l’assassinat de Sandra Xue (cremada literalment per la seva parella en presència del seu fill) no era violència masclista. L’Audiència, en una nova demostració del masclisme al poder judicial, ha condemnat Parrón per vulnerar el “dret a l’honor” de l’esmentat personatge, Jorge Skibinsky, a indemnitzar-lo amb 2.000 euros.

Des del Moviment Feminista han recordat que Nina Parrón es va limitar a fer d’altaveu del que pensaven les feministes d’arreu de l’illa, i consideren que la decisió dels tribunals és “lamentable”, ja que aboca la justícia a fer retrocedir posicions en els drets aconseguits per les dones i va fins i tot en contra d’acords internacionals com el Conveni d’Istanbul. 

“La penalització d’una funcionària pública que en el ple exercici del seu càrrec brega pel compliment de les lleis vigents no és tolerable en una societat que es considera democràtica i avançada”, assenyalen. 

Des d’aquestes línies també ens solidaritzam amb Nina Parrón, i condemnam el masclisme tan malauradament present a la societat, com a la Justícia.

Comentaris
Suport a l'activista feminista Nina Parrón