Imprimir

Albert Rivera també ha viscut a un pis de luxe de Sarasola

Redacció | 20 de de maig de 2020

Albert Rivera
Albert Rivera

Si en les passades setmanes ha estat polèmica l’estada durant dos mesos de la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz-Ayuso, a un aparthotel de luxe propietat de Kike Sarasola, o els vincles de Sarasola amb l'especulació a Mallorca, ahir ElDiario.es va destapar que l’exlíder de Ciudadanos, Albert Rivera, també ha viscut durant dos anys a un pis de luxe de l’empresari hoteler.

El pis, de més de 300 metres quadrats, a ser ocupat per Rivera des d’inicis de 2016 a finals del 2017, i el lloguer mensual del mateix segons els portal Idealista i el BBVA està valorat en uns 4.000 a 5.000 euros mensuals, un lloguer prou elevat fins i tot per al salari d’un diputat. Segons ElDiario.es, Rivera no ha volgut respondre a la polèmica ni donar explicacions de cap tipus, tot i que la «transparència» ha estat una de les banderes del partit taronja.

La connexió de Rivera i Sarasola torna a ser l’expresident socialista Felipe González, a través de l’empresari Enrique Sarasola, protagonista del conegut «cas Sarasola» de corrupció al darrer mandat de González. Sarasola, un empresari basc vinculat amb el narcotràfic i amic de González, va obtenir nombrosos favors del PSOE als anys 80, a canvi de comissions, tot i que el cas no es va saldar amb condemna. Els anomenats «papers de Panamà» revelats el 2016 varen tornar posar els vincles entre González i Sarasola en el punt de mira.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/actualitat/albert-rivera-tambe-ha-viscut-pis-luxe-sarasola/20200520123513001609.html


© 2020 Illa Global

Una mirada crítica al nostre entorn

Portal de comunicació de les Fundacions Darder-Mascaró

Escriu-nos a [email protected]