Comiat a l'activista Felip Jaume

Comiat a l'activista Felip Jaume
imatge: Plataforma NO als TCI
imatge: Plataforma NO als TCI

En els dies passats ens ha deixat sobtadament l’activista llorità Felip Jaume. Una persona compromesa amb el seu poble, va ser regidor socialista. En els darrers anys va ser soci de les fundacions Darder-Mascaró, però sobretot va ser molt actiu a la Plataforma NO al TTIP (després anomenada Plataforma no als Tractats de Comerç Internacional), des d’on va defensar la gestió pública de l’aigua, que a molts municipis de Mallorca es duu a terme de forma lucrativa, en mans d’empreses privades tot i ser un bé comú.

Des de la Plataforma NO als TCI han fet públic aquest missatge de comiat a les xarxes socials, que volem compartir amb vosaltres: 

Felip,

Ens has deixat de manera sobtada i precipitada. Ens costa molt fer-nos a la idea i mentre encara li donem voltes et tenim molt present amb la teva energia, les teves ganes de lluita, les teves reivindicacions... Company de lluita incansable, sempre mirant pel bé comú i batallant fins a l’esgotament per aconseguir un món més just. Gran enamorat de la pagesia, de la terra, de l’aigua, de la nostra illa i de tot el que ens envolta. Tant de bo les teves energies se’ns contagiïn i no defallim per continuar amb la lluita, ara més necessària que mai, i que les teves recerques i indagacions no quedin en l’oblit i puguin donar el seu fruit.

Tot el nostre reconeixement pel teu esforç i empenta valenta i infatigable, i per la teva gran generositat que sempre ens ha acompanyat.

Et trobarem molt a faltar però seguirem amb la teva que és també la nostra causa i et tindrem sempre present en cada una de les accions, denúncies, mobilitzacions i èxits que seguirem emprenent per intentar donar la volta a aquest món capitalista i individualista que junts intentem combatre.

T’estimam,

Companys/es de la Plataforma Mallorca No als TCI

comentaris
Comiat a l'activista Felip Jaume