La despesa militar es menja el gruix dels nous imposts

La despesa militar es menja el gruix dels nous imposts
imatge: AS
imatge: AS

Després de tant renou, els compromisos del Regne d’Espanya amb l’OTAN i la manca de coherència de polítiques entre els socis de govern a Moncloa resulta, amb la primera proposta dels Pressuposts Generals de l’Estat a la mà, que la despesa militar es menjarà els nous imposts aprovats, com el de grans fortunes, o l’aplicat als beneficis de la banca i les elèctriques.

Fins aun 25% puja la despesa del Ministeri de Margarita Robles, cada dos per tres posat en qüestió per actuacions poc o gens democràtiques tant de militars amb altra responsabilitat, com per saraus feixistoides als quarters. Aquest ha estat un dels principals motius de tensió entre PSOE i Unides Podem pel que fa a la negociació dels PGE, però finalment els socialistes s’han sortit amb la seva.

Tot plegat posa en qüestió els avanços en polítiques socials del govern, o els gestos progressistes com el mateix impost als patrimonis dels multimilonaris, que queden en entredit quan amb la mateixa determinació que s’aprova aquest increment en despesa militar es mantén congelada la més que necessària Llei de l’Habitatge.

Comentaris
La despesa militar es menja el gruix dels nous imposts