IllaGlobal.com: un projecte il·lusionant

IllaGlobal.com: un projecte il·lusionant
header illa global_bis bis qui som

Aquesta setmana complim amb una de les fites que ens havíem marcat al consell de les fundacions Darder-Mascaró: tirar endavant un projecte comunicatiu propi, a l’abast de la gent progressista tant a nivell polític com social, amb un denominador comú: aglutinar informacions i opinions sobre la nostra realitat, local i global, des d’una perspectiva crítica.

No partim de zero, perquè duïm ja 80 núms. de la nostra revista mensual L’Altra Mirada, una altra eina autogestionada, feta al 100% des del compromís social i polític. No és poca cosa. També teníem altres referents, com el desaparegut El Periscopi impulsat per Toni Tarabini des de la fundació Gadeso.

Tot i així, és una tasca difícil per a un col·lectiu sense ànim de lucre, però que avui puguis llegir IllaGlobal.com ja és un somni que ens omple de satisfacció però que esperam millorar en els propers dies i setmanes, amb la incorporació de càpsules audiovisuals per poder arribar al màxim de consciències en diferents llenguatges.

I com que començam a funcionar en proves, som oberts a escoltar els vostres suggeriments i propostes, de la mateixa forma que vos animam a escriure i col·laborar puntual o periòdicament amb IllaGlobal.com, o a suggerir-nos informacions o opinions que considereu necessàries, fent-nos arribar un correu a [email protected].

Gràcies per llegir-nos i compartir!

Comentaris
IllaGlobal.com: un projecte il·lusionant