L'emèrit vol tornar a Espanya amb impunitat

L'emèrit vol tornar a Espanya amb impunitat
Captura de pantalla 2021-12-17 a les 9.41.50
Captura de pantalla 2021-12-17 a les 9.41.50

El rei emèrit, Joan Carles I, vol tornar al seu regne. Vol tornar a viure al palau de la Zarzuela, i a més tenir una paga pública d'uns 200.000 euros per a les seves despeses. Això sí, sense passar per la justícia. I el deep state i els mitjans de comunicació més importants amb seu a Madrid ja han posat fil a l'agulla perquè sigui possible.

Tot i que la dreta i l'extrema dreta segueixen defensant la figura del Borbó, el retorn del rei amb el silenci o la complicitat del govern d'Espanya podria esdevenir un altre focus de tensió al si de la coalició de l'executiu PSOE-UP. De moment, i sense entrar en detalls ni qüestionar el seu retorn, Pedro Sánchez es limita a dir que el rei "ha de donar explicacions".

En plena polèmica d'ençà que la infanta Elena traslladàs al seu germà Felip VI el passat novembre el desig de Joan Carles de tornar a Espanya, Zarzuela ha remès aquests dies la felicitació de nadal de Zarzuela que inclou els molts d'anys de l'emèrit, tot i que el Borbó es troba a Abu Dhabi.

Aquesta mateixa setmana el senador de Compromís Carles Mulet ha demanat al Senat la compareixença a la comissió d'Interior de Bàrbara Rey, la vedette i ex-amant de l'emèrit, per donar explicacions sobre la possible utilització de recursos públics i dels fons reservats en temps de Felipe González perquè no es fes pública aquesta relació.

I és que com més es sap de les aventures de Joan Carles, més queda en qüestió la monarquia en conjunt i l'anomenat règim del 78. Ahir mateix a les xarxes socials es recordava el missatge de Nadal de 1975 de la família reial a la televisió pública, amb l'emèrit lloant vergonyosament la figura del dictador.

 

 

 

 

Comentaris
L'emèrit vol tornar a Espanya amb impunitat