De les mentides de VOX a les propostes de Casado: el 'tea party' espanyol fora corda

De les mentides de VOX a les propostes de Casado: el 'tea party' espanyol fora corda
pablo_casado_cartagena
foto: PP

Els del «tea party» espanyol van fora corda i la dreta extrema es retroalimenta en els seus discursos contraris als drets humans i la dignitat de les persones. La proposta del líder del PP, Pablo Casado, que les dones migrants en situació irregular puguin ajornar el seu tràmit d’expulsió si decideixen donar els seus fills en adopció, fins que es tanqui el procés d’adopció, ha aixecat polseguera.

 

Tot i que el discurs anti-immigració és mainstreamentre els partits conservadors, aquí i arreu, la proposta s’emmarca en l’aposta per resoldre el problema demogràfic d’un Regne d’Espanya que perd població per manca de naixements.

 

El PP ha argumentat «raons humanitàries» per no expulsar la mare fins que acabi el tràmit d’adopció, quan el que fa és crear un mercat de tràfic de menors, a costa del drama humà de qui viu aquí en situació irregular, per unes lleis restrictives i xenòfobes pel que fa a la immigració. La qüestió és: quina humanitat demostraríem si una vegada hem aconseguit l’objectiu, aprofitant-nos d’aquesta situació de vulnerabilitat de la mare, l’expulsam?

 

El pitjor, després de diversos desmentits, és que segons el web Maldito Bulo, ja existeix un procediment semblant a la comunitat de Madrid. Criminalització del moviment feminista i de les dones, mentides com les de VOX al voltant d’una agressió «feminista» a Son Servera fa uns dies, i al cap i a la fi, propostes que posen en evidència un model social que hauria de ser rebutjat per part de qualsevol persona que es consideri demòcrata o senzillament, defensi el dret a la vida.

 

Si als Estats Units el govern Trump no té miraments a l’hora de separar els menors d’edat de les seves famílies i engabiar-los, perquè ho hauria de tenir Casado amb la immunda proposta que acaben de fer?

 

Comentaris
De les mentides de VOX a les propostes de Casado: el 'tea party' espanyol fora corda