Més d'un centenar de persones participen a l'Aplec Jove a Manacor

Més d'un centenar de persones participen a l'Aplec Jove a Manacor
foto: Aplec Jove, Manacor
foto: Aplec Jove, Manacor

Més d'un centenar de persones han participat aquest dissabte 3 de setembre a l'Aplec Jove 2022, enguany celebrat a l'IES Manacor. Des de les 10 h fins les 21 h, joves illencs, molts integrants d’organitzacions juvenils mallorquines, han assistit a diferents xerrades, debats i taules rodones sobre les problemàtiques que travessen l'illa.

El lema d’enguany ha estat Entendre Mallorca per transformar-la, partint d’aquí, les xerrades han tractat temàtiques com: emergència climàtica, interseccionalitat i teoria de la reproducció social, lluita per l'habitatge i batalla cultural. També s’ha fet una taula rodona sobre estratègia política amb representants de MÉS per Mallorca i d’Endavant. Les jornades polítiques han acabat amb un debat de tots els participants sobre el moviment juvenil a Mallorca: on s’ha fet una anàlisi de l'estat actual i les perspectives de futur. L’acte també ha comptat amb activitats com una exposició i una actuació d’acrodança entre xerrades.

Per acabar el dia han començat els concerts, Es Jai de sa barraqueta, amb una ballada

popular, la cantant XisK i el DJ Sor Estiercol han posat la cirereta a la vetllada. 

L'Aplec Jove és una iniciativa autogestionada que té per objectiu enfortir i articular el moviment juvenil mallorquí. L'iniciativa va començar abans de la pandèmia, però va ser l'any 2021 quan es va poder celebrar la primera edició a Inca.

 

Podeu trobar més informació a @aplec_jove

Comentaris
Més d'un centenar de persones participen a l'Aplec Jove a Manacor