Protesta a Palma contra els preus de l'electricitat

Protesta a Palma contra els preus de l'electricitat
imatge: cartell de la convocatòria
imatge: cartell de la convocatòria

L'associació de consumidors i usuaris de les Illes Balears, CONSUBAL, ha convocat una concentració per al dijous 16 de setembre, davant la Delegació del govern central, a Palma, per tal de manifestar el rebuig de la ciutadania a la pujada dels preus de l'electricitat dels darrers mesos.

Baix el lema 'Basta ja, és l'hora d'actuar', l'organització de consumidors i consumidores fa una crida perquè de forma pacífica i tot respectant les mesures covid, tothom qui vulgui pugui exigir al govern d'Espanya solucions davant la impunitat de les elèctriques en una pujada dels preus de l'energia que no té precedents.

El president de CONSUBAL, Alfonso Rodríguez, ha afirmat que "és intolerable i immoral que, amb 24 preus diferents al dia (un diferent per a cada hora), els consumidors paguem més car", i ha recordat que "el govern té a les seves mans la possibilitat de controlar i reduir el preu de l'electricitat".

Rodríguez ha afegit que la convocatòria també servirà per protestar per altres abusos que pateixen els consumidors i consumidores, com els de les comissions que aplica la banca i l'increment insostenible dels preus del lloguer d'habitatges.

La concentració serà el dijous 16 de setembre, a les 18 hores, al carrer Constitució, just davant la Delegació del govern, a Palma.

Comentaris
Protesta a Palma contra els preus de l'electricitat