Femen contra VOX

Femen contra VOX
foto: Eldiario.es
foto: Eldiario.es

La demostració de força de VOX a Vistalegre, amb un mitin amb l’assistència de 12.000 persones i manifestacions de suport a la família del dictador Franco ha estat destorbada per les feministes de Femen, Lara, Begoña, Marylin, Palmira i Belén. 

 

Cinc joves madrilenyes que tornen desafiar l’extrema dreta i les seves proclames feixistes, homòfobes, masclistes i racistes, com ja ho varen fer fa uns mesos a un mitin de Falange, el novembre de l’any passat. Una acció, per cert, per la qual dues d’elles han estat sancionades pel govern de Pedro Sánchez en aplicació de la Llei Mordassa que els socialistes tampoc no han volgut derogar.

 

Només el títol de la convocatòria de VOX, «Plus Ultra», ja dóna una idea del to feixistoide de la trobada a Vistalegre, justament en els dies previs a la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés i l’exaltació patriòtica de la festa del 12 d’octubre, que enguany també impregna els lemes electorals, si més no entre PSOE, PP, Cs i VOX.

 

L’acció simbòlica de les activistes de Femen, amb una sèrie de proclames contra el «vot feixista» i els valors que VOX representa, s’ha de saludar per part de tots aquells i aquelles que defensam una democràcia que a més de preservar els drets humans i les llibertats fonamentals, rebutgi tot allò que faci olor de feixisme. Com elles mateixes han dit: «Si vox volia obrir el dia amb un acte ple d’idees racistes i masclistes, era important aconseguir que també sigui notícia que quatre activistes de Femen s’han encadenat per tancar les portes al feixisme».

 

Comentaris
Femen contra VOX