Jo amb n'Aurora

Jo amb n'Aurora
55d998f4-ade0-4b77-8718-2048ec82eb90
55d998f4-ade0-4b77-8718-2048ec82eb90

N’Aurora Jhardi va arribar l’any 2015 a un Ajuntament inhòspit, ple d’ombres i d’hàbits més que discutibles. Es va dedicar en cos i ànima per posar-hi llum.

De n’Aurora, aquells que la coneixen no poden més que dir que és una persona honesta, íntegra i amb uns valors incommensurables.

Relaten, ella i les seves companyes, que en el transcurs de la seva tasca es van sentir soles. Fins i tot dins aquella solitud, però, van fer passetes de gegant per canviar alguna d’aquelles dinàmiques instaurades.

La gent espera que els polítics (a qui la ciutadania ens encarregam de votar cada quatre anys), facin política i donin instruccions polítiques als funcionaris. Instruccions en la línia del que la majoria ha votat. No és per això, que votam?

Una d’aquestes instruccions, després de valorar l’elevat número de multes per incompliments que acumulaven setmana rere setmana, intentava posar fre als ‘tiqueteros’ de les discoteques. Revocar una llicència administrativa mitjançant un acte administratiu.

Executar una instrucció a l’administració pública, és tasca dels funcionaris públics. Fer-ho conforme a dret, la seva funció principal.

Els recursos que els ciutadans tenim al nostre abast per recórrer un acte administratiu que ens afecta i consideram injust, són diversos. Que acabin en un procediment penal és una aberració.

És una aberració a la que les persones que es dediquen a la representació política no s’haurien de veure sotmeses.

És molt mala notícia que un judici que mai no s’hauria d’haver dut a terme, acabi en una condemna injusta i absolutament desproporcionada. És mala notícia perquè constata que en aquest món, ser honesta i valenta, no val per a res.

Que es trobéssin soles durant aquells 4 anys, ja no ho podem canviar. Sens dubte, el deure a dia d’avui és reparar-ho, i ser al seu costat. Els de sempre, els que ho podeu tot, tanmateix, no deixareu de tenir-nos en front. No defallirem.


#JustíciaPolititzada
#SeguiremLluitant 
#JoAmbNAurora

Comentaris
Jo amb n'Aurora