El Moviment Feminista encalenteix motors cap al 8M

El Moviment Feminista encalenteix motors cap al 8M
8M2
8M2

Enmig d’un ambient, de bell nou, de criminalització del col·lectiu i del 8M per part de feixistes i “cuñaos”, el Moviment Feminista de Mallorca va deixar ahir que no pensen aturar. Des de la responsabilitat i el respecte a les normes sanitàries, les feministes varen presentar ahir en roda de premsa les diferents mobilitzacions i accions previstes arreu de Mallorca, amb l’activista Cécile Parra com a portaveu, ataviada amb una camiseta amb el símbol antifeixista.

Unes accions que es perllongaran des d’aqueseta setmana i fins al 20 de març, començant per l’acció “Km per la igualtat”, debats online, tallers, teatre o exposicions, però òbviament amb el 8M com a protagonista amb accions previstes a diferents municipis al llarg del dia. El 8M també es llegirà el manifest d’una celebració que enguany  es fa baix el lema: “Davant l’emergència social, el feminisme és essencial”.

Totes aquestes activitats entorn al 8M i molt més ho podreu trobar a la web del Moviment Feminista de Mallorca, https://movimentfeministamallorca.org, que va ser presentada ahir oficialment.

 

Comentaris
El Moviment Feminista encalenteix motors cap al 8M