Mallorca Nova celebra la seva escola de formació centrada en el sobiranisme

Mallorca Nova celebra la seva escola de formació centrada en el sobiranisme
_MG_4222
_MG_4222

Una trentena llarga de joves ha participat aquest cap de setmana del 9 i el 10 de setembre a la III Escola Nova organitzada per l’organització juvenil Mallorca Nova. El conjunt d’actes s’ha celebrat a la casa de colònies Binicanella de Bunyola, i ha duit per títol “Terra, País, Mallorca” i s’ha centrat en la formació en la temàtica del sobiranisme. 

Varen assistir a la inauguració Mercè Bujosa i Joan Luna com a representants d'Esquerra Oberta de Bunyola, i a la nit reberen la visita del coordinador general de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, partit al qual està vinculat Mallorca Nova.

Miquel Rosselló, membre del comitè organitzador de la III Escola Nova, explica que la intenció d’aquesta tercera edició, ja que l’Escola té un caràcter anual, era “seguir formant als nostres militants en el sobiranisme”. Per això, s’han fet fins a 5 activitats formatives, com ara la taula rodona sobre sobiranisme i republicanisme pel temps futurs, amb Papi Robles, regidora de l'Ajuntament de València per Compromís, Elisenda Alamany, regidora de l'Ajuntament de Barcelona per Esquerra Republicana de Catalunya i Joan Pau Jordà, doctor en història i demografia.

La trobada també va comptar amb la participació de representants de les organitzacions juvenils Joves de Mallorca per la Llengua, Fridays for Future, Galiza Nova, Joves del País Valencià, Joventut Comunista de Catalunya i EFAY que varen col·laborar amb l’organització d’activitats i varen assistir com a convidats.

Comentaris
Mallorca Nova celebra la seva escola de formació centrada en el sobiranisme