Torna l'Aplec Jove!

Torna l'Aplec Jove!
imatge: Aplec Jove
imatge: Aplec Jove

Fa dos anys que l’Aplec Jove va celebrar la seva primera edició a Inca, en un context marcat per la crisi de la Covid-19. Aquell primer espai de debat i formació del moviment juvenil va servir per començar a superar velles dinàmiques i avançar cap a la unitat estratègica del jovent transformador.

Un any després, arribava la segona edició a Manacor, amb el títol 'Entendre Mallorca per transformar-la', que va suposar un avanç a nivell organitzatiu i formatiu, així com un fort augment en l’assistència, amb un centenar de joves escoltant, debatent i fent xarxa.

Ara, en un context d’onada reaccionària arreu, l'organització ha fet públic que la tercera edició serà el 2 de setembre a Montuïri amb el lema «Organitzem la lluita». Aquesta edició aprofundirà en els espais de debat i diàleg entre els assistents al voltant de la comprensió del fenomen de l’extrema dreta i el seu ascens a nivell mundial. Així mateix s’aterrarà l’anàlisi a la realitat mallorquina per dibuixar quins son els reptes organitzatius que encara el jovent en aquesta nova conjuntura.

Ja es poden adquirir les entrades en aquest enllaç. Inclouen acreditació, formacions, dinar, sopar, ballada i concert.

Comentaris
Torna l'Aplec Jove!