Primera Escola de formació de Mallorca Nova

Primera Escola de formació de Mallorca Nova
cartell
cartell

Aquest cap de setmana tendrà lloc la primera escola de formació de Mallorca Nova dedicada a l'ecologisme, concretament a la situació d'emergència climàtica de Mallorca. Els joves de l'organització han triat el casal de colònies a la Colònia de Sant Pere (Artà).

Al llarg del dissabte i diumenge hi tendran lloc diferents formacions, una taula rodona i una dinàmica de grups entre els assistents. Donarà la benvinguda la responsable de Formació, Maria Margalida Perelló i, a continuació, començaran l'escola l'activista ecologista Margalida Ramis i el doctor en Història Gabriel Mayol amb la ponència "Ecologisme polític a Mallorca".

Seguidament, l'actual gerent de l'IBE Ferran Rosa, es debatrà sobre la "Transició energètica i descarbonització". Al seu torn, la politòloga Joana Bregolat brindarà una formació sobre Ecofeminisme. Finalment, diumenge, l'investigador i activista Pau de Vílchez, tractarà la qüestió del canvi de model econòmic.

Al marge d'aquestes formacions, l'Escola Nova preveu una taula rodona amb entitats com Arrels Marines, Fridays for Future i Mercat Social. A més, també es duran a terme un seguit d'activitats i dinàmiques per fomentar el treball i la cohesió en equip. Clourà l'escola la secretària general, Maria Victòria Llull i el coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera.

Comentaris
Primera Escola de formació de Mallorca Nova