Pamplona: Fòrum Sobiranista

Pamplona: Fòrum Sobiranista
Unknown
Unknown

Des d’avui divendres i durant tot el cap de setmana les fundacions de pensament vinculades a les esquerres sobiranistes es reuniran a Pamplona (Navarra) amb l’objectiu de posa en comú les diagnosis que des dels diferents sobiranismes han elaborat en relació a l’evolució de l’Estat espanyol i les seves dinàmiques polítiques.

Les fundacions Iratzar i el Fòrum Soberanistahan han organitzat un debat obert al públic amb la participació de:  Ollala Rodil (Diputada de BNG), Mertxe Aizpurua (Diputada de EH Bildu), David Fernández (periodista y exdiputat de la CUP) i Gemma Ubasart (politòloga). El debate es celebrarà el 3 de juny a les 19h a la llibreria Katakrak.

El diumenge 5 de juny els i les representants de les diferents fundacions es traslladaran a la localitat d’Amaiur per tal de participar a l’acte organitzat per Nafarroa berriz altxa!, al lloc on es va dur a terme la resistència davant la conquesta de Navarra a partir de 1512.

Les fundacions Darder-Mascaró han estat coorganitzadores dels actes d’aquest cap de setmana i el mallorquí Miquel Rosselló és de fet el president del Fòrum Sobiranista estatal. El Fòrum Sobiranista es va començar a estructurar el 2019 com a espai de trobada entre forces de l’esquerra sobiranista d’arreu, i aglutina 16 entitats polítiques, culturals i sindicals, dels diferents pobles de l’estat.

Comentaris
Pamplona: Fòrum Sobiranista